RO EN
Coșul este gol

CLUJ: Autorizatie de construire pentru centru de transplant de 200 milioane euro

Consiliul Judetean (CJ) Cluj anunta ca a fost eliberata autorizatia de construire pentru viitorul Centru Integrat de Transplant Cluj, investitie in valoare de 200 de milioane de euro. In urmatoarele doua luni, administratia locala va lansa si licitatia pentru atribuirea lucrarilor de constructii.
"Telul meu este ca, pana la finele anului, sa fie demarata executia efectiva. Daca lucrurile merg bine, in circa trei ani de zile, constructia Centrului Integrat de Transplant va fi finalizata", a declarat Alin Tise, presedintele CJ Cluj.
Noul centru medical va fi dezvoltat pe un teren cu suprafata de peste 74.000 mp, situat in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, pe str. Hasdeu nr. 6. Cladirea spitalului va cuprinde 12 sali de operatie si chirurgie, zone de Imagistica si UPU, laboratoare, unitatea de transfuzii si recoltare sange, cabinete medicale si sali de cercetare, saloane, heliport etc. De asemenea, va avea un numar de 280 de paturi pentru pacienti. Proiectul de arhitectura al viitorului spital a fost elaborat de biroul Dico & Tiganas, din Cluj-Napoca.
Dezvoltarea viitorului Centru Integrat de Transplant Cluj este inclusa la finantare din fonduri europene, prin intermediul PNRR.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter