RO EN
Coșul este gol

CE Oltenia pregateste investitii de 470 milioane euro in 8 parcuri fotovoltaice

Complexul Energetic Oltenia a depus proiecte pentru atragerea unei sume de 470 milioane euro din Fondul de Modernizare pentru realizarea unor centrale fotovoltaice, a precizat ministrul Energiei, Virgil Popescu.
"Am depus noi proiecte de investitii cu finantare din Fondul pentru Modernizare. Este vorba de 8 proiecte de productie energie din resurse regenerabile (Panouri Fotovoltaice - Rovinari, Pinoasa, Isalnita, Turceni, Rovinari, Bohorelu, Tismana 1 si Tismana 2), iar capacitatea de productie va fi de 735 MW", a aratat Popescu.
Valoarea totala a acestor proiecte este de peste 670 milioane euro, din care valoarea solicitata din Fondul de Modernizare este de aproximativ 470 milioane euro.
"Suntem pregatiti sa investim masiv in sistemul energetic din Romania! Pentru CEO, pana acum, s-au depus proiecte de investitii cu finantare din Fondul pentru Modernizare in valoare totala de peste 1,4 miliarde euro", a precizat ministrul.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter