RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Complex rezidential de 10 milioane de euro, in zona Barbu Vacarescu

Un ansamblu rezidential format din trei cladiri (doua 2S+P+10E si una 2S+P+6E) si un numar total de 260 de apartamente se afla in executie in zona Barbu Vacarescu din Bucuresti, investitia fiind evaluata la circa 10 milioane de euro. Constructia a inceput in luna martie a.c., in prezent lucrandu-se la structura de rezistenta a primului bloc, la etajul al patrulea. Termenul de finalizare a investitiei este prevazut pentru anul 2019, insa primii locatari se vor putea muta in ansamblu inca din anul 2016, cand va fi inaugurata prima cladire a ansamblului. Denumit Floreasca Residence, complexul rezidential este dezvoltat de grupul israelian R.U. Shalit Dezvoltare si Constructii in apropierea parcului Verdi din Bucuresti, pe strada Dambovicioara nr. 10-12. "Proiectul se va construi in doua faze, prima dintre acestea, adica un bloc cu doua scari si 102 apartamente (garsoniere, locuinte cu doua si trei camere si penthouse-uri) are termenul de finalizare stabilit in luna iunie 2016, pana in prezent fiind deja rezervate 36 de unitati locative. In a doua etapa, se vor construi, concomitent, celelalte doua blocuri (2S+P+10E si 2S+P+6E) ce vor fi definitivate in anul 2019", a declarat Razvan Marinescu, reprezentantul dezvoltatorului.
Structura de rezistenta a celor trei cladiri va fi din fundatii de beton armat, coloane, diafragme si plansee, proiectate si executate in conformitate cu cerintele specifice ale proiectului si cu normele de constructie/ reglementarilor in vigoare. Sistemul de circulatie verticala a fiecarei cladiri include doua lifturi pentru 8-13 persoane, fabricate de grupul Otis.
La cele doua niveluri subterane vor fi amenajate locuri de parcare, spatii tehnice si de adapost de aparare locala antiaeriana (ALA).
***
Compania R.U. Shalit Dezvoltare si Constructii a fost infiintata in anul 1976, ca o companie contractanta de lucrari la cladiri numita dupa Shalit Rivka si Uriel. In ultimii ani, compania s-a concentrat pe dezvoltarea de ansambluri rezidentiale, in special in Israel, dar si in alte tari. Grupul a construit, in cei 40 de ani de experienta, peste 1.000 de locuinte, in Bucuresti detinand mai multe terenuri pentru dezvoltarea de proiecte.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter