RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Cladiri cu pana la 14 etaje, propuse pe terenul complexului Antrefrig

Un ansamblu cu functiune mixta - preponderent rezidential - ce va include mai multe cladiri (2S+P+8E/ 10E/ 12E/ 14E) va fi construit in zona Pantelimon - Baicului a Capitalei, pe un teren de 8,6 hectare unde se gasesc in prezent depozitele Antrefrig si fosta fabrica de jucarii Metaloglobus. Documentatia privind intentia de elaborare a PUZ se afla in lucru la comisia de urbanism a Primariei Municipiului Bucuresti, care urmeaza sa decida daca investitia, in forma propusa, este oportuna.
Proiectul a fost initiat de patru companii - Expo Frig, Persepolis Development, Antrepozite Frigorifice PGA si Metalo Globus SA -, cu adresa str. Fantanica nr. 36, 38, 38A si str. Torentului nr. 2, 7, in sectorul 2. Terenul are o suprafata de 68.753,7 mp si include 23 de parcele. Pe amplasament, dezvoltatorii propun executia de cladiri cu functiuni de birouri, locuire, servicii si comert, impartite in sapte subzone, acestea urmand a ocupa o suprafata construita de aproape 33.000 mp. Pe circa 20.000 mp este prevazuta amenajarea de spatii verzi, iar pe 13.100 mp vor fi delimitate alei si parcari.
Cladirile vor avea o suprafata totala desfasurata de aproape 200.000 mp, ce ar permite realizarea a circa 2.000 de apartamente.
Proiectul urbanistic a fost elaborat de Metropolitan International Architects.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter