RO EN
Coșul este gol

BIHOR: Incepe reabilitarea fostului Palat de Finante, proiect de 25 milioane lei

Companiile Drum Asfalt, Trameco SA si Constructorul Salard incep astazi lucrarile de reabilitare a cladirii fostului sediu al Palatului de Finante, situat pe strada Republicii nr. 35, ce functioneaza actualmente ca sediu al Consiliului Judetean (CJ) Bihor. Autoritatile locale au pus amplasamentul la dispozitia constructorului, potrivit unui anunt al autoritatii judetene.
Valoarea contractului de reabilitare este de 24,88 milioane de lei (fara TVA), termenul de finalizare a proiectului fiind stabilit la 31 de luni de la inceperea lucrarilor.
Imobilul, incadrat in categoria monumentelor istorice, are regim de inaltime D+P+2E si o arie desfasurata de 4.747 mp. In urma lucrarilor, cladirea se va mansarda, iar aria desfasurata va creste la 5.364 mp. Constructorii vor realiza lucrari de consolidare locala, interventii la sarpanta existenta si la fatade, recompartimentari si finisaje interioare, instalatii electrice de utilizare si curenti slabi, instalatii sanitare, termice/ de racire si ventilatii, instalatii de securitate la incendiu, executia de lifturi pentru deservirea personalului si a marfurilor, sistematizare pe verticala (accese, alei, parcari, spatii verzi) etc.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter