RO EN
Coșul este gol

ARAD: Se construieste un nou imobil rezidential P+8E

Societatea de constructii Indus Parc - Arad a demarat, in luna iunie 2014, lucrarile de executie a unui bloc de locuinte (P+8E) in zona centrala a municipiului Arad, pe Calea Aurel Vlaicu nr. 139-151. In prezent se lucreaza la structura de rezistenta la nivelul al doilea, termenul de finalizare a investitiei fiind stabilit la finele lunii august 2015. Imobilul, denumit Vivalia, va avea 73 de apartamente cu una, doua si trei camere si locuinte de tip penthouse, suprafetele disponibile fiind cuprinse intre 40,15 mp si 147,111 mp. "Interioarele apartamentelor sunt dotate cu sisteme smart de alertare a proprietarului prin SMS in caz de incendiu, inundatie sau furt. Confortul este dublat si de dotari tehnice superioare: usi metalice antiefractie, acces securizat si videointerfon, cronotermostat ambient pentru controlul automat al temperaturii, tamplarie PVC de calitate superioara, izolatie termica si fonica intre etaje dar si pe peretii exteriori, fundatie si structura de rezistenta antiseismica", a declarat Nicoleta Ghiulan, reprezentantul Vivalia Arad.
Dezvoltatorul proiectului este compania Alber Holding, grup romanesc de firme care dezvolta proiecte rezidentiale si industriale in cateva orase mari ale tarii (Arad, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Oradea si Bacau) si in marile aglomeratii urbane din centrul si vestul Europei. Din grup fac parte companiile Albedra (ce a dezvoltat Nordic Residence Timisoara) si Arad Real Estate Developer - ARED, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Arad.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter