RO EN
Coșul este gol

Brancusi Residence va avea 400 de apartamente

Conimpex Company, din Bucuresti, dezvolta, pe Bulevardul Timisoara, din Capitala, ansamblul Brancusi Residence. Obiectivul va include 6 imobile (3S+10E), cu 400 de apartamente cu una pana la trei camere si duplex-uri (cu suprafete cuprinse intre 52 mp si 165 mp).

Sistemul constructiv prevede structura din cadre cu diafragma. Finisajele interioare includ vopsea lavabila si parchet din lemn masiv. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant. Complexul beneficiaza de 400 de locuri de parcare, structurate pe 3 niveluri subterane, piscina acoperita, centru comercial / medical si SPA. Constructia a inceput in luna februarie 2008. Pana in prezent, patru blocuri au fost deja finalizate, celelalte doua urmand a fi predate in toamna anului 2009. Valoarea totala investitiei este de aproximativ 35 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.conimpex.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter