RO EN
Coșul este gol

ADAMA: Incep lucrarile la ultima etapa a ansamblului Copou Bellevue - Iasi

Recent, dezvoltatorul imobiliar Adama, a anuntat initierea lucrarilor la ultima etapa de constructie a ansamblului rezidential de lux Copou Bellevue, din Iasi. Aceasta faza de dezvoltare a complexului prevede edificarea unui imobil ce va ingloba unitati locative din gama premium, suma alocata pentru implementarea proiectului fiind de 1,7 milioane de euro. “Cea de-a treia faza de dezvoltare - si ultima - din Copou Bellevue este compusa dintr-o cladire cu cinci niveluri (P+3E+E4-E5-retrase) si  49 de unitati locative, situata in zona exclusivista a dealului Copou, in proximitatea centrului universitar al municipiului Iasi. Noua constructie va cuprinde studiouri si apartamente cu doua camere, inteligent compartimentate, cu suprafete utile cuprinse intre 36 mp si 50 mp. In plus, locatarii apartamentelor de la parterul blocului vor beneficia de gradini spatioase proprii, in timp ce, la ultimele doua etaje ale cladirii, vor fi disponibile penthouse-uri exclusiviste. Suntem extrem de increzatori in piata imobiliara din Iasi si de aceea continuam investitiile pe care le-am inceput in aceasta regiune. Orasul este in continua dezvoltare si schimbare, iar recentele investitii publice si private in diverse proiecte sunt dovada clara a acestei realitati. Copou Bellevue este un proiect de succes, special proiectat si adaptat pentru a se mula dorintelor pietei, fiind construit de o echipa de profesionisti, in concordanta cu standardele internationale de calitate”, a declarat Andreas Holler, CEO in cadrul Adama, companie detinuta integral de Immofinanz Group. Lucrarile de constructie se vor derula in intervalul noiembrie 2013 - iunie 2014.
Proiectul rezidential Copou Bellevue are in componenta patru cladiri (P+3E+E4-E5-retrase), cu 169 de apartamente, primele trei imobile fiind complet finalizate. Etapele anterioare de dezvoltare cuprind 120 de apartamente, amplasate in trei cladiri separate. In incinta ansamblului sunt disponibile unitati cu doua, trei si patru camere si de tip mini-penthouse, acesta fiind conceput ca un proiect rezidential de lux. Actualmente, peste 95% din apartamentele finalizate sunt vandute.
***
Compania Adama activeaza pe piata din Romania, Republica Moldova, Ucraina si Turcia, pana in prezent edificand peste 1.650 de apartamente si alti zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si de birouri. Totodata, societatea a vandut peste 1.100 de unitati locative pana in prezent. Immofinanz Group reprezinta una dintre cele mai importante firme imobiliare din Europa, portofoliul actual al companiei in Romania cuprinzand 88 de proprietati, cu o valoare insumata de aproximativ un miliard de euro. Piata autohtona se claseaza pe locul al treilea in portofoliul grupului, cu o cota de 9,7%, dupa Federatia Rusa (cu 17,2%) si Austria (14,4%). Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter