RO EN
Coșul este gol

PROFICONS STIL estimeaza o crestere de pana la 10% a vanzarilor

Producatorul de sisteme de fixare si ancorare a acoperisurilor Proficons Stil, cu sediul in Afumati (judetul Ilfov), estimeaza o crestere de 8%-10% a cifrei de afaceri in primul an de functionare, compania fiind inregistrata la Registrul Comertului in luna noiembrie 2013. Anterior, societatea a functionat sub denumirea de Lider Plus. "In acest an, ne asteptam ca piata de acoperisuri sa creasca usor, cu 1%-2% fata de nivelul de circa 120 milioane de euro inregistrat in 2013. Pe termen mediu se va mentine preferinta clientilor pentru invelitorile metalice (care detin deja o pondere de 55%-60% din total), ceea ce va determina o evolutie optima a cererii pentru sisteme de fixare si ancorare", a declarat Anatol Boicu, administratorul soecietatii. In primele sase luni ale anului in curs, cele mai multe comenzi primite de companie au provenit din regiunea Bucuresti-Ilfov, pe segmentul rezidential.
In ultimul an in care a raportat rezultate financiare pentru un exercitiu fiscal intreg, respectiv in 2012, Lider Plus a consemnat o cifra de afaceri de 4,7 milioane de lei.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter