RO EN
Coșul este gol

Opinii despre piata sistemelor de acoperisuri - Lindab

Andrei Sulyok, director general al Lindab: “Conform asteptarilor, vanzarile din primul semestru al anului au fost sub realizarile perioadei similare din 2008. Datorita sezonalitatii pe segmentul invelitorilor, apreciem ca, in semestrul al doilea, se va remarca o usoara crestere comparativ cu primele sase luni din acest an.
In intervalul ianuarie - iunie a.c. ne-am indeplinit planul de vanzari si de profit stabilit la inceputul anului (acesta a fost adaptat noului context al pietei de materiale de constructii). In mod clar, un efect pozitiv l-au avut campaniile promotionale desfasurate inca din prima parte a anului, adaptate bugetului disponibil din aceasta perioada al clientului final. In 2008, Grupul Lindab in Romania (Lindab Romania - Profile si Ventilatii, Lindab-Astron Building Systems, Rova si Vios) a realizat o cifra de afaceri de 63 milioane de euro. Pentru 2009 estimam o scadere a volumului afacerii, in concordanta cu evolutia pietei. Principalele obiective ale companiei pentru intervalul urmator vizeaza «securizarea afacerii» si asigurarea unei evolutii direct proportionale cu trendul pietei de materiale de constructii. Desigur, ne-am propus, totodata, sa ne mentinem pozitia de lider pe piata de tigla metalica”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter