RO EN
Coșul este gol

LINDAB: Crestere spectaculoasa a vanzarilor in ultimul trimestru din 2013

Vanzarile producatorului suedez de tigla metalica si sisteme pentru ventilatii Lindab au crescut cu 2% in 2013 fata de nivelul din cele 12 luni anterioare, in contextul unei evolutii spectaculoase a afacerilor in ultimul trimestru, cand s-a consemnat o majorare de 7% fata de aceeasi perioada din 2012. Astfel, cifra de afaceri a companiei s-a situat la 6,52 miliarde coroane suedeze (SEK), echivalentul a 736,5 milioane de euro anul trecut, din care in perioada octombrie - decembrie s-au realizat 1,78 miliarde SEK (circa 200 milioane de euro). Potrivit datelor incluse in raportul anual al firmei, o crestere spectaculoasa a fost raportata in regiunea Europei Centrale si de Est (ECE) si in Comunitatea Statelor Independente (CSI), in ultimele trei luni ale anului trecut fiind inregistrata o majorare de 27%, in special datorita vanzarilor din Rusia si Belarus, insa si in contextul unei clime optime si al imbunatatirii nivelului cererii. In tarile nordice s-au raportat cresteri trimestriale medii de 4% si in Europa de Vest - scaderi de 3%.
In Romania, grupul Lindab detine o unitate de productie a tiglei metalice la Stefanestii de Jos (Ilfov), cu o capacitate totala de 2,053 milioane de metri pe an. Anul trecut, compania a procesat peste 4.000 de tone de materie prima pentru onorarea comenzilor locale, cifra de afaceri a companiei stabilizandu-se la circa 20 milioane de euro. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter