RO EN
Coșul este gol

FINAL DISTRIBUTION: Piata de jgheaburi si burlane, evaluata la 20 milioane de euro

Final Distribution, importator si distribuitor al produselor de constructii marcile Gerard, Delta si Keylite a inaugurat, recent, o unitate de fabricatie a jgheaburilor si burlanelor in localitatea Baicoi (judetul Prahova), in urma unei investitii de 0,5 milioane de euro. Compania se extinde, astfel, pe o piata evaluata la 20 milioane de euro. Comercializate sub brandul Novatik, sistemele pluviale vor putea asigura scurgerea unui volum de apa de 3,5 milioane ml /an pentru burlane si un milion ml /an pentru jgheaburi. "Am decis sa realizam aceasta fabrica la finele anului trecut, domeniul ales integrandu-se perfect celorlalte marci din portofoliu", a declarat Dan Mircescu, director general al companiei. Novatik reprezinta un sistem complet de drenaj, fiind disponibil in patru categorii de produse: Novatik Ronda (model semicircular), Novatik Quadra (de tip rectangular), Novatik Prima (materie prima) si Novatik Plus (echipamente si scule), ultimele doua fiind destinate exclusiv distribuitorilor. "Sistemele se adreseaza segmentului rezidential, productia locala urmand a asigura un pret competitiv. In 2011 estimam vanzari in valoare de un milion de euro pentru produsele Novatik, care vor detine o pondere de 17% din cifra de afaceri a companiei", a precizat Dan Mircescu.
Potrivit reprezentantilor Final Distribution, productia interna de jgheaburi si burlane constituie mai putin de 30% din valoarea pietei. Compania a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro, pentru anul in curs previzionand o majorare de circa 20% a acesteia. Informatii suplimentare, la www.finaldistribution.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter