RO EN
Coșul este gol

SoftOne si CARES Solutions integreaza solutia CARES HR powered by SoftOne

SoftOne Romania, parte din Softone Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii business software in Cloud din Europa de Sud-Est, anunta un parteneriat strategic cu Cares Solutions, companie specializata in dezvoltarea solutiilor software de resurse umane si salarizare, cu peste 100 de proiecte implementate la nivel national, pentru dezvoltarea aplicatiei Cares HR powered by Softone dedicata ecosistemului SoftOne.
Functionalitatile avansate si tehnologia inovatoare a aplicatiei dezvoltata de Cares Solutions, alaturi de integrarea completa cu Soft1 Cloud ERP, sustinuta de tehnologia open-source utilizata de SoftOne, fac din Cares HR powered by SoftOne o aplicatie de salarizare unica pe piata locala, ce simplifica in totalitate operatiunile desfasurate de specialistii in resurse umane.  Bazandu-se pe un robot programabil pentru a asigura siguranta si automatizarea proceselor de payroll, solutia ofera vizibilitate in timp real asupra tuturor elementelor salariale si a formulelor de calcul. 
Alexandra Lucescu, Director General in cadrul SoftOne Romania a sustinut: „In cadrul SoftOne analizam tendintele care transforma modul in care companiile isi desfasoara operatiunile de HR si salarizare. Asadar, parteneriatul nostru cu Cares Solutions reprezinta o colaborare strategica prin care ne dorim sa punem la dispozitia ecosistemului SoftOne cele mai bune si inovatoare solutii, care vor contribui in mod real la succesul organizational al companiilor. Datorita acestei colaborari, acum putem sa oferim clientilor nostri o aplicatie de salarizare unica, ce incorporeaza functionalitati RPA avansate si avem posibilitatea sa le sustinem toate nevoile operationale cu aplicatii dezvoltate pe tehnologii cloud de ultima generatie, scalabile, ce vor putea fi achizitionate la costuri reduse."
"Solutiile dezvoltate de Cares Solutions si SoftOne sunt complementare si similare atat in mod tehnologic, cat si comercial, fiind dezvoltate pe o arhitectura moderna – modulara, integrabila si scalabila. Cares HR powered by SoftOne asigura implementarea automata a oricarei modificari de business, izolarea calculelor si a operatiunilor specifice de restul aplicatiei, oferind securitate sporita, eficienta si robustete codului sursa. Practic, o buna parte din modificarile legislative nu necesita modificarea codului sursa si timpi de dezvoltare software, ci doar o reconfigurare a robotului programabil. Timpul aferent acestor schimbari este mult redus si ofera utilizatorilor siguranta. In concluzie, Cares HR powered by SoftOne este dedicata afacerilor in dezvoltare accelerata si reprezinta cea mai buna solutie, inca de la inceput", a declarat Alexandru Soare, Chief Executive Officer in cadrul Cares Solutions.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter