RO EN
Coșul este gol

PlanRadar: Noi date despre securitatea constructiilor in era digitala, pe 21 martie

La data de 21 martie, de la ora 13:00, va avea loc webinarul "Securitatea constructiilor in era digitala", sustinut de Virgil Bordea, Sales Consultant la PlanRadar. Specialistul va prezenta, cu acest prilej, beneficiile pe care platforma PlanRadar le poate aduce in managementul riscurilor in constructii: gestionarea sarcinilor si incidentelor, liste de verificare a securitatii personalizate, rapoarte si statistici. In plus, aplicatia face posibila comunicarea in timp real cu toti cei implicati in proiect, de la arhitecti si proiectanti pana la subcontractori.
PlanRadar promoveaza servicii de digitalizare in proiecte de constructii si imobiliare folosite de peste 120.000 de profesionisti din industrie, in mai mult de 65 de tari la nivel global. Printre clientii companiei se numara firme de top din domeniul constructiilor, imobiliare si facility management. Printre companiile mari care utilizeaza deja PlanRadar se afla Bog’Art, Porr Construct, Prime Kapital, Popp & Asociatii, Globalworth, Strabag, CBRE si Cushmann & Wakefield.
In prezent, PlanRadar dispune de o baza solida de clienti locali si internationali cu activitate pe piata din Romania care folosesc platforma sa, cu care lucreaza indeaproape si deruleaza o serie de proiecte importante, de la executie pana la mentenanta cladirilor.
Plafroma poate fi testata gratuit timp de 30 de zile.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter