RO EN
Coșul este gol

Install Efficiency: Prima editie a conferintei anuale a profesionistilor in instalatii

Prima editie a Install Efficiency, conferinta anuala a profesionistilor in instalatii, HVAC si echipamente de incalzire/ racire din Romania, va avea loc la data de 22 marie 2023, la Grand Hotel Bucharest, sala Fortuna, incepand cu ora 09:00. Evenimentul este organizat de compania Uniprest Instal, cu sprijinul GOVNET Romania, si va reuni specialisti din arii complementare, din domenii precum constructii si dezvoltare imobiliara rezidentiala, comerciala si industriala, cu viziuni locale si deopotriva internationale.
Vorbitorii vor dezbate beneficiile sociale si economice ale proiectelor cu impact minim asupra mediului, explorand structuri, modele si cai de dezvoltare prin prisma eficientei. Cei 15 speakeri de top vor impartasi, astfel, cu cei peste 125 de invitati opinii, dezbateri si previziuni, intr-o analiza completa a eficientei energetice si a implicatiilor sale in industriile adiacente.
"Evenimentul Uniprest Instal, organizat cu sprijinul Govnet, va aborda tematica eficientei care, de altfel, este si motto-ul dupa care se ghideaza in acest an compania cu sediul in Targu Mures si alte 9 puncte de lucru la nivel national. Pentru ca inainte de a vorbi despre sustenabilitate, e nevoie sa intelegem cum functioneaza eficienta si cum poate fi ea aplicata in proiectele noastre de zi cu zi, astfel incat sa obtinem cel mai bun rezultat viabil cu minimum de resurse", au precizat organizatorii Install Efficiency.
Pentru informatii suplimentare si inscrierea la eveniment, click aici!
* Participarea in audienta este gratuita, in limita locurilor disponibile, cu confirmarea prealabila din partea organizatorilor. 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter