RO EN
Coșul este gol

ISTANBUL WINDOW: Peste 50.000 de experti la targul din Turcia

Evenimentul din primavara anului urmator se va desfasura in cadrul centrului expozitional Tüyap Fair Convention and Congress Center, considerat a fi cadrul ideal pentru consolidarea relatiilor de afaceri derulate intre companiile ce activeaza in acest domeniu de activitate. Conform statisticilor disponibile, Istanbul Window reprezinta platforma de intalnire a peste 50.000 de specialisti din industria analizata, acestia provenind din peste 80 de tari de pe intregul mapamond. Cea de-a XIV-a editie se va focaliza pe urmatoarele teme: ferestre, sisteme de umbrire, profile, tehnologii de fabricatie si utilaje, materiale si produse auxiliare.
La editia din 2012, la aceasta manifestare si-au expus produsele 591 de companii, care au avut la dispozitie 10 pavilioane, cu o suprafata totala de 80.000 mp. Data fiind cererea deosebita, organizatorii au decis ca in 2013 sa aloce pentru eveniment 12 hale, cu o arie totala de 98.000 mp.
 
***
Tüyap Fair Convention and Congress Center este unul dintre cele mai reprezentative centre expozitionale din regiune, fiind infiintat in 1979. Tüyap dispune de o suprafata acoperita de 98.000 (12 pavilioane) si de o arie exterioara de expunere totalizand 75.000 mp, fiind in prezent cea mai mare astfel de organizatie din Turcia. In urma unui program ambitios de expansiune, compania a dezvoltat o retea complexa de targuri, avand in prezent sucursale in localitatile Bursa, Konya, Adana si Diyarbakir.
Informatii suplimentare, la www.istanbulwindowfair.com  

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter