RO EN
Coșul este gol

UTCB organizeaza cea de-a doua editie a evenimentului ConstructFEST

Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti are placerea de a va invita sa luati parte in zilele de 25 si 26 aprilie, incepand cu ora 10.00, la cea de a II-a editie a evenimentului. ConstructFEST este un eveniment dedicat atat celor ce activeaza in constructii, cat si celor care abia descopera acest domeniu, mai exact studenti si elevi aflati la inceput de drum. Este un eveniment ce isi propune sa devina unul de referinta pentru piata de constructii din Romania si sa faciliteze comunicarea dintre studenti si angajatori in vederea angajarii.
Ce ofera ConstructFEST 2018?
Pentru cei interesati, atelierele de lucru interactive si dezbaterile pe diferite teme din domeniu vor fi principalele atractii. Atelierele de lucru si mesele rotunde vor aduce in jurul lor principalii piloni din domeniul constructiilor, si anume companiile, patronatele, asociatiile profesionale, care vor dezbate problemele intampinate in activitatea pe care o desfasoara si vor incerca gasirea solutiilor optime. La eveniment vor participa si invitati precum Primarul general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, Inspectorul general al Inspectoratului de Stat in Constructii, Emil Florin Albota, reprezentanti ai ministerelor, ambasadelor si asociatiilor nationale colaboratoare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter