RO EN
Coșul este gol

PMB: Investitiei de 72 milioane lei pentru realizarea unui complex in sectorul 5

Proiectul propus de Primarul General, Gabriela Firea, prin care Primaria Capitalei va infiinta o banca de alimente, o cantina sociala precum si un centru de asistenta pentru mama si copil si reintegrare socio-profesionala, a fost aprobat intr-o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Proiectul va fi implementat prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.
Primarul General, Gabriela Firea: "Dat fiind faptul ca Municipiul Bucuresti este singura capitala europeana care nu are o banca de alimente care sa raspunda nevoii de hrana a copiilor si adultilor provenind din familii defavorizate, ne propunem edificarea unui complex, in sectorul 5, care sa cuprinda o banca de alimente, o cantina sociala cu capacitatea de aproximativ 200 locuri/serie, precum si un Centru de formare profesionala unde vor fi organizate cursuri de calificare destinate persoanelor defavorizate: someri de lunga durata, tineri care parasesc sistemul de protectie al copilului, victime ale violentei domestice, mame cu copii mici si nivel scazut de calificare".
Banca de alimente va putea prelua din piata alimentele nevandabile, donate de catre producatorii din industria alimentara si retaileri, in timp util, redistribuindu-le organizatiilor neguvernamentale din domeniul social sau distribuind in mod direct categoriilor defavorizate. Deja a fost demarat un prim proiect pilot al bancii de alimente cu doua lanturi de retail, care acopera o parte a sectorului 4, pentru a testa cele mai eficiente metode de distributie rapida si de a incepe procedurarea activitatilor.
Valoarea totala a investitiei preconizate a fi realizata in 12 luni este de 72,4 milioane lei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter