RO EN
Coșul este gol

MAN AND MACHINE: Suite de produse pentru proiectare Autodesk 2012

Noua suita de produse Autodesk 2012 a fost lansata in cadrul unui eveniment complex organizat de Man and Machine Romania la Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti. Noile suite de produse Autodesk faciliteaza accesul catre seturi largi de solutii software pentru proiectare, simulare si comunicare vizuala special concepute pentru proiectarea in arhitectura, infrastructura, constructii, mecanica, media si divertisment. Evenimentul s-a constituit din trei sectiuni desfasurate in paralel, cate una pentru fiecare domeniu de dezvoltare urmarit de catre Autodesk: infrastructura, arhitectura, mecanica si multimedia.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter