RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC a furnizat solutii verzi de un milion euro pentru Lakeview

Lakeview este situat intr-una din zonele cu cel mai rapid ritm de extindere din Bucuresti. Cartierul de business din care face parte Lakeview respecta planul autoritatilor locale de a transforma nordul capitalei intr-o zona de referinta pentru constructii de birouri de clasa superioara, centre comerciale si cladiri rezidentiale de lux. Pentru Schneider Electric Romania, proiectul Lakeview a fost o ocazie de a implementa o mare parte din solutiile pe care le furnizeaza: echipamente de medie si joasa tensiune, tablouri electrice, distributie pe verticala a energiei utilizand bare capsulate si sisteme BMS care controleaza intreaga cladire sau areale restranse dedicate fiecarui chirias. ”Procesul de management al cladirii impreuna cu cel de alimentare cu energie electrica sunt esentiale atunci cand avem de-a face cu o cladire de birouri. Solutiile furnizate pentru Lakeview reprezinta modul in care Schneider Electric Romania a raspuns provocarii de a crea o cladire ecologica inteligenta si eficienta din punct de vedere energetic” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric Romania. Viziunea dezvoltatorului de a investi intr-o cladire verde a oferit sansa Schneider Electric de a propune solutii complete de standard superior. Companiile care in acest moment isi desfasoara activitatea in Lakeview, beneficiaza de confort si siguranta sporite. In plus, monitorizarea individuala a consumurilor de energie le pemite sa puna in practica o politica de eficientizare a costurilor operationale. Solutiile Schneider Electric le ofera posibilitatea chiriasilor de a realiza economii de pana la 30%.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter