RO EN
Coșul este gol

BOSCH: Divizia de Sisteme de Securitate din Romania lanseaza Bosch Designer Club

Divizia Bosch de Sisteme de Securitate anunta lansarea, in luna mai, a primei comunitati Bosch dedicata exclusiv proiectantilor in constructii, specializati in proiectarea de sisteme de siguranta, securitate si comunicatii. Astfel, divizia Bosch vrea sa vina in intampinarea proiectantilor din Romania cu un concept nou de informare - Bosch Designer Club. Noul club este o comunitate exclusivista dedicata arhitectilor, inginerilor si proiectantilor din domeniul securitatii, si este gandita sa usureze procesul de proiectare. Comunitatea va oferi membrilor informatii actuale despre produsele si tehnologiile din domeniul securitatii, posibilitatea de a participa la cursuri de proiectare si accesul la documentatie completa despre gama de produse de securitate Bosch.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter