RO EN
Coșul este gol

DURAZIV: AM 17 - adezivul flexibil creat pentru aplicari la temperaturi scazute

Duraziv lanseaza Duraziv cu Kauciuc AM 17, un adeziv flexibil care se poate aplica pe vreme geroasa, la temperaturi de -5°C si care se usuca extrem de rapid, in aproximativ 5 ore suprafata de gresie sau piatra naturala fiind deja practicabila la trafic intens. In plus, produsul asigura un consum cu 30% mai redus decat cel al unui adeziv obisnuit, ceea ce permite si economii financiare deloc de neglijat. Kauciucul® din compozitie asigura durabilitate in timp si usurinta in aplicarea produsului. Datorita Kauciucului®, noul adeziv este atat de eficient incat cu ajutorul lui se poate aplica un alt strat de faianta, gresie sau piatra naturala, direct peste o suprafata de faianta deja existenta.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter