RO EN
Coșul este gol

CONCEFA: Lucrari de reabilitare a podului Giurgiu-Ruse

Concefa SA anunta semnarea cu Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a contractului avand ca obiect "Reparatii la suprastructura si punerea in siguranta a infrastructurii podului peste Dunare intre Giurgiu si Ruse". Valoarea constractului este de 17.075.193 lei fara TVA, finantarea contractului urmand a fi asigurata din fonduri de la bugetul de stat conform PAAP al CNCF CFR SA pe anul 2010. Dupa o perioada de exploatare de peste 50 de ani, dimensiunea lucrarilor ce se impun este una complexa.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter