RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Deblocare elaborare studiu de fezabilitate drum de viteza Baia Mare-Suceava

CNAIR a ridicat suspendarea procedurii "Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteza Baia Mare - Suceava: Lot 1 Baia Mare - Bistrita, Lot 2 Bistrita - Vatra Dornei si Lot 3 Vatra Dornei - Suceava”" publicand raspunsul consolidat la clarificarile adresate de catre operatorii economici pana la termenul limita mettionat in cadrul documentatiei de atribuire.
Odata cu ridicarea suspendarii procedurii, a fost stabilit noul termen limita de depunere al ofertelor pana la data de 06.02.2020.
Valoarea estimata a procedurii este de 53.508.132 lei fara TVA, din care 19.415.185 lei fara TVA pentru Lotul 1, 16.497.789 lei fara TVA pentru Lotul 2 si 17.595.156 lei fara TVA pentru Lotul 3. Durata fiecarui contract este de 18 luni din care 14 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate si 4 luni pentru asistenta tehnica necesara elaborarii documentatiilor pentru lansarea licitatiilor de lucrari.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter