RO EN
Coșul este gol

CNAIR: 871 milioane lei pentru realizarea Nodului Rutier Cumpana A4 - DN39E

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, in calitate de solicitant, a elaborat si depus aplicatia de finantare pentru proiectul "Elaborare Studiul de fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru obiectivul Nod Rutier Cumpana A4 (km 16+700)-DN39E" in vederea obtinerii de finantare nerambursabila alocata prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, in cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil si eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-sprijin pregatire proiecte de investitii, Operatiunea- Cresterea accesibilitatii zonelor cu o conectivitate redusa la infrastructura rutiera a TEN-T.
Obiectivul general al proiectului, este imbunatatirea competitivitatii economice a Romaniei prin dezvoltarea infrastructurii de transport care faciliteaza integrarea economica in Uniunea Europeana, contribuind astfel la dezvoltarea pietii interne cu scopul de a crea conditiile pentru cresterea volumului investitorilor, promovarea transportului durabil si a coeziunii in reteaua de drumuri europene.
Rezultatele asteptateale proiectului sunt :
- elaborarea Studiului de Fezabilitate;
- elaborarea Proiectului Tehnic de Executie.
Valoarea totala a proiectului este de 871.821 lei si va fi finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 astfel: 85% contributia Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regionala-626.978 lei, 15% contributia proprie-110.643 lei, restul de 134.200 lei reprezentand cheltuieli neeligibile inclusiv TVA. Durata proiectului este de 9 luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter