RO EN
Coșul este gol

CC: Inspectii la 11 companii suspectate de trucarea unor licitatii

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la 11 companii participante la procedura de achizitie publica organizata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) - Administratia Strazilor pentru atribuirea acordurilor cadru de lucrari ”Intretinerea si administrarea unor strazi din Bucuresti”. Cele 11 companii sunt: SC Tehnologica Radion SRL, SC Euro Construct Trading 98 SRL, SC Straco Grup SRL, SC Delta Antrepriza de Constructii si Montaj 93 SRL (Delta A.C.M. 93 SRL), SC Pro Cons XXI SRL, SC RCV Global Group SRL, SC Swietelsky Constructii Feroviare SRL, SC Strabag SRL, SC Eurovia-Construct International SA, SC Global Service Proiect SRL si SC Drum Concept SRL. Inspectiile inopinate au avut loc in cadrul investigatiei declansate de Consiliul Concurentei privind o posibila intelegere intre cele 11 companii de a participa cu oferte trucate (individuale si in asociere) la licitatiile organizate de CGMB prin Administratia Strazilor pentru atribuirea contractelor cadru de asfaltare si plombare a gropilor si bordurilor. Atribuirea contractelor cadru sa facut prin organizarea a 6 licitatii corespunzatoare celor sase sectoare. Valoarea totala estimata a contractelor incheiate cu cele 11 companii, pentru perioada 2011-2014, este de 1,46 miliarde lei fara TVA (aproximativ 347 milioane euro).
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter