RO EN
Coșul este gol

BAUMIX: Pentru un design complet al casei noastre elegante

In momentul in care vrem sa alegem chitul de rosturi pentru casa visurilor noastre, trebuie sa tinem cont de mai multi factori - de zona in care vom aplica, de dimensiunea rostului si, in special, de tipul materialelor chituite. Este important sa alegem cum trebuie tipul de chit de rosturi, pentru ca acestea nu reprezinta doar un element decorativ, ci si unul structural. Pentru cei pasionati de design, care aleg materiale mai deosebite si implicit, mai sensibile factorilor exteriori, Baumix propune chitul de rosturi CHR20, destinat chituirii pietrei naturale, a zidariilor aparente cu clincher si a zidariilor din caramida de sticla. Modelul de la Baumix asigura o chituire fara fisuri, precisa, pastrand materialele de baza curate, fara patarea placilor, eliminand din sarcina noastra curatarea anevoioasa de dupa chituire. CHR20 poate fi folosit pentru rosturi cu dimensiuni de pana la 20 mm, fiind foarte flexibil si rezistent la conditii dificile, precum traficul intens. Cu ajutorul acestui chit de rosturi pentru piatra naturala, puteti finisa pardoselile si peretii, atat in interior, cat si in exterior, chiar si in conditii ridicate de umiditate, multumita impermeabilitatii totale a modelului.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter