RO EN
Coșul este gol

BOR: Lucrarile la fundatia Catedralei Mantuirii Neamului avanseaza

Pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului, in jur de 150 de muncitori lucreaza zi si noapte la finalizarea hidroizolatiei de plumb verticale si la montarea armaturilor din fier-beton in radierul constructiei. Inginerul Dan Mihai, diriginte de santier, ne-a explicat ca saptamana trecuta a avut loc turnarea plotului doi de beton pe grinzile principale. "Vineri noaptea s-a turnat plotul doi de beton, in jur de 630 de metri cubi, pe grinda transversala principala, pe axul 12-13. Concomitent s-a avansat cu lucrarile de armare si pe cele doua grinzi longitudinale, iar saptamana aceasta se doreste turnarea unor bucati din radierul constructiei pe cele doua grinzi longitudinale, in jur de 400 de metri cubi de beton", ne-a spus inginerul Dan Mihai. In partea de nord a santierului se lucreaza la armarea placii de jos a fundatiei Catedralei Mantuirii Neamului, din afara grinzilor longitudinale si transversale, care va avea o grosime de 70 cm, urmand ca si in aceasta zona sa se toarne un plot de beton.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter