RO EN
Coșul este gol

BIRD ar putea finanta constructia autostrazii Ploiesti-Brasov

Guvernul a adoptat, printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala in vederea sprijinirii activitatilor preliminare realizarii proiectului de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov. Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane de euro si ar putea fi acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), institutie membra a Grupului Bancii Mondiale.
Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Transporturilor vor intreprinde demersurile necesare pentru pregatirea proiectului si pentru solicitarea asistentei financiare, urmand sa se convina cu Banca Mondiala instrumentul de finantare care va fi utilizat, pentru a permite demararea cat mai rapida a activitatilor.
In cadrul Ministerului Transporturilor va fi creata o Unitate de Management a Proiectului, care va dispune de experienta necesara in ceea ce priveste implementarea unui astfel de proiect si aplicarea procedurilor Bancii Mondiale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter