RO EN
Coșul este gol

ArcelorMittal Iasi inaugureaza un nou laminor

Divizia Tubular Products a Grupului ArcelorMittal inaugureaza o noua linie de laminare tevi sudate la rece in cadrul unitatii sale de productie din Iasi. Investitia de 11 milioane de dolari vizeaza punerea in functiune a acestei noi linii, in vederea cresterii eficientei si reducerii costurilor, precum si pentru a putea deservi mai bine piata locala si internationala. Cu o capacitate anuala de 120.000 de tone, noul laminor respecta toate standardele europene privind: calitatea produselor, eficienta si operare. Compania a implementat aceasta solutie pentru a raspunde nevoilor clientilor sai in ceea ce priveste termenele de livrare, calitatea si gama produselor. Noul laminor permite scoaterea din uz a sase linii vechi de laminare tevi sudate, care aveau costuri ridicate de operare. „Aceasta investitie a fost realizata ca parte a strategiei de a creste eficienta unitatii in ceea ce priveste costurile, productivitatea si pentru a putea deservi mai bine piata”, a declarat Gonzalo Urquijo, membru al General Management Board al ArcelorMittal. Noua linie va oferi solutii pentru diverse aplicatii tubulare, incluzand tevi pentru sisteme de stropire anti-incendiu, pentru diverse categorii de instalatii si tevi structurale din domeniul constructiilor. „Aceasta noua linie de laminare este singura investitie majora in domeniu din zona, efectuata in ciuda conditiilor economice dificile, dar avand in vedere atat potentialul mare de crestere al infrastructurii cat si cel al constructiilor din Romania”, a declarat Cristian Gradinaru, Chief Executive Officer al unitatii din Iasi.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter