RO EN
Coșul este gol

CHAPMAN TAYLOR proiecteaza centre comerciale in Bucuresti si Timisoara

Biroul britanic de arhitectura Chapman Taylor, ce a realizat planurile tehnice pentru constructia Baneasa Shopping City, Bucharest Business Park, Baneasa Business and Technology Park sau Sun Plaza Shopping Centre din Bucuresti, lucreaza la planificarea a doua noi centre comerciale in Bucuresti, a altuia de retail in Timisoara si a unui complex de birouri in centrul Capitalei. "In prezent, aceste proiecte sunt confidentiale si nu pot oferi mai multe detalii tehnice. Speram ca perioada urmatoare sa fie mai buna, mai ales dupa ce, din 2008 pana anul trecut, am functionat pe «modul de supravietuire». Anul 2013 a fost chiar mai slab decat 2012 si niciunul din ultimii cinci ani nu poate fi comparat cu activitatea frenetica de dinaintea recesiunii", a declarat Anthony Willats, Country Director al Chapman Taylor Romania. Cu o cifra de afaceri de 5 milioane de lei, conform portalului Ministerului Finantelor Publice, activitatea financiara a companiei a crescut fata de nivelul din 2012. "Perioada indelungata si dificila de criza din ultimii ani a impiedicat evolutia financiara a filialei din Romania in parametri optimi. Astfel, ne-am concentrat pe eficientizarea cheltuielilor si nu am fost in postura de a ne extinde sau de a face angajari. Totusi, in 2014 exista semnale de revigorare a contextului economic si investitional si cred ca o revenire stabila a pietei este tot mai aproape", a mai spus arhitectul.
Chapman Taylor a accesat piata locala de arhitectura in perioada 2001-2002, insa biroul oficial a fost deschis in anul 2007. La nivel european, compania este responsabila pentru proiecte de anvergura, printre cele mai semnificative, finalizate recent, aflandu-se restaurarea Centennial Hall din Wrocław (Polonia) si executia centrului comercial Allee din Budapesta (Ungaria), a hotelului Media City din Salford si a Leeds Trinity Shopping Centre (Marea Britanie). Pe plan global, Chapman Taylor s-a implicat in proiecte de amploare, inclusiv in Turcia, Azerbaidjan, Rusia si China. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter