RO EN
Coșul este gol

COSMOPOLIS: Venituri de 15 milioane de euro, din vanzarile de apartamente

Compania Opus Land Development, dezvoltatorul ansamblului rezidential Cosmopolis, a inregistrat, in 2010, venituri in valoare de 15 milioane de euro datorita vanzarilor de apartamente din complexul respectiv. "Am vandut, in acest an, 60 de locuinte, circa 70% din acestea avand trei camere", a declarat Ahmet Buyukhanli, actionar majoritar al investitorului. Lucrarile de constructie vor fi continuate in 2011, reprezentantii societatii anuntand edificarea altor cinci cladiri, insumand 202 apartamente. Etapa de executie a proiectului a fost inceputa in luna septembrie 2007, fiind deja definitivate cele 585 de apartamente livrate in prima faza. Cea de-a doua etapa, demarata in mai 2008, vizeaza finalizarea a 118 unitati locative in 2011, 34 dintre acestea fiind prevazute pentru sfarsitul lunii ianuarie.
Cartierul Cosmopolis este amplasat in apropierea intersectiei dintre Calea Tunari si Soseaua de Centura a municipiului Bucuresti. In momentul lansarii proiectului, acesta a fost evaluat la circa 700 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.cosmopolis.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter