RO EN
Coșul este gol

PMB: Consultanta pentru demolarea Cathedral Plaza costa un milion de lei

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) cauta consultanti pentru evaluarea constructiei Cathedral Plaza, valoarea contractului ce va fi atribuit prin licitatie publica fiind de circa un milion de lei. Fondurile necesare vor proveni de la bugetul local si procesul va avea o durata de sase luni de la data atribuirii contractului, ce va prevedea inclusiv posibilitatile de demolare a constructiei.
Potrivit anuntului de participare publicat in cadrul SEAP, consultantul va fi selectat prin licitatie deschisa, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Firmele interesate de acest proiect pot depune ofertele pana la 19 iunie 2015. Conform Caietului de Sarcini, propunerea tehnica trebuie sa includa, intr-o prima faza, impactul infra si suprastructurii imobilului asupra sigurantei in exploatare si la actiunea seismica a cladirilor invecinate, urmand ca ulterior sa evidentieze solutii tehnice pentru consolidarea structurii, daca este cazul. Totodata, consultantul va trebui sa prezinte solutii de demontare/demolare a cladirii, costurile aferente precum si implicatiile asupra cladirilor invecinate, urmand sa prezinte, intr-un raport final, recomandari privind demolarea sau nu a cladirii.
Curtea de Apel Ploiesti a decis irevocabil, in luna ianuarie 2013, demolarea imobilului Cathedral Plaza si readucerea terenului pe care a fost edificata constructia la destinatia initiala, aceea de parc. Curtea de Apel a mentinut, astfel, o sentinta pronuntata de Tribunalul Dambovita, in iunie 2012.
Cathedral Plaza este detinuta de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter