RO EN
Coșul este gol

Volumul lucrarilor de constructii a scazut ca serie bruta cu 3,6% in ianuarie 2021

Volumul lucrarilor de constructii a scazut ca serie bruta cu 3,6%. Pe elemente de structura s-au inregistrat scaderi astfel: lucrarile de reparatii capitale cu 13,3%, lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 6,4% si la lucrarile de constructii noi cu 1,5%. Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile nerezidentiale cu 19,5% si la cladirile rezidentiale cu 17,3%. Constructiile ingineresti au crescut cu 17,0%.
Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 3,7%. Pe elemente de structura au avut loc scaderi astfel: lucrarile de reparatii capitale cu 11,4%, lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 6,4% si la lucrarile de constructii noi cu 2,8%. Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la cladirile rezidentiale cu 18,7% si la cladirile nerezidentiale cu 18,2%. Constructiile ingineresti au crescut cu 11,0%.
Ianuarie 2021 comparativ cu decembrie 2020
Volumul lucrarilor de constructii a scazut ca serie bruta cu 64,7%, scadere evidentiata astfel: lucrarile de reparatii capitale cu 75,7%, lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 62,7% si la lucrarile de constructii noi cu 63,5%. Pe obiecte de constructii, au avut loc scaderi astfel: cladirile nerezidentiale cu 71,9%, constructiile ingineresti cu 62,7% si la cladirile rezidentiale cu 58,4%.
Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a crescut pe total cu 1,1%, crestere evidentiata la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 23,0% si la lucrarile de constructii noi cu 3,8%. Lucrarile de reparatii capitale au scazut cu 0,4%. Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut la constructiile ingineresti cu 22,9% si la cladirile rezidentiale cu 0,7%. Cladirile nerezidentiale au scazut cu 19,2%.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter