RO EN
Coșul este gol

BERD finanteaza cu 100 milioane USD extinderea Louis Dreyfus, inclusiv in Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) acorda o facilitate de credit in valoare de 100 milioane USD traderului cu produse agricole Louis Dreyfus Company (LDC), pentru extinderea operatiunilor acesteia in Romania si in alte sapte tari: Ucraina, Turcia, Egipt, Kazahstan, Tadjikistan, Bulgaria si Polonia.
Imprumutul este acordat pentru o perioada de maximum cinci ani si include finantarea partiala a nevoilor de capital de lucru al filialelor Louis Dreyfus in cele opt tari vizate. Costul total al proiectului se ridica la aproximativ 300 de milioane de dolari.
LDC este activa in peste 100 de tari, fiind un important comerciant international si procesator de marfuri agricole. Compania achizitioneaza, prelucreaza, comercializeaza si transporta anual aproximativ 80 de milioane de tone de produse agricole.
BERD este principalul investitor institutional din Romania, avand investitii de peste 8,6 miliarde de euro. In 2019, Banca a investit si finantat 22 de proiecte in diferite sectoare ale economiei romanesti in valoare totala de peste 372 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter