RO EN
Coșul este gol

PERI: Crestere sustenabila a afacerilor, in pofida dificultatilor pietei

Grupul Peri a dat, recent, publicitatii datele financiare aferente anului fiscal 2012. In pofida unui context economic afectat de recesiunea prelungita si a unei piete a constructiilor care inregistreaza una dintre cele mai dificile perioade din ultimele decenii, holdingul a continuat sa-si sporeasca veniturile, cifra de afaceri situandu-se, la finalul perioadei de raportare la aproximativ 1,06 miliarde euro, fata de cele 977 milioane de euro, cat s-a consemnat la incheierea anului 2011. De altfel, grupul a continuat sa inscrie pe trendul ascendent existent si in exercitiul financiar precedent, cand s-a inregistrat o sporire semnificativa de la cele 825 milioane de euro, cat s-a raportat la finalul lui 2010. Cu exceptia perioadei 2009-2010, cand s-au constatat doua scaderi succesive ale incasarilor, grupul Peri a avut cresteri constante in ultimele doua decenii, punctul culminant fiind inregistrat la incheierea lui 2008, cand s-au consemnat venituri de 1,22 miliarde euro. 
***
Holdingul Peri este prezent si pe piata locala, prin intermediul unei subsidiare omonime. Conform informatiilor furnizate de Iustin Capatana, directorul tehnic al filialei locale, piata sistemelor de cofrare va consemna o scadere de aproximativ 15-20% pentru anul in curs, pana la aproximativ 25 milioane de euro. Conform datelor companiei, cifra de afaceri a subsidiarei locale s-a situat in 2012 la 3,1 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.peri.com.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter