RO EN
Coșul este gol

TRANSGAZ: Livrari de material tubular de aproape 600 milioane lei

Compania turca Tosçelik Spiral Boru Üretim Sanayi AS (parte a Tosyali Holding) a castigat, la data de 7 mai a.c., licitatia organizata de Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Medias ce a vizat atribuirea contractului de livrare de material tubular si curbe necesare pentru executia proiectului „Dezvoltarea pe teritoriul Romaniei a Sistemului National de Transport in directia Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria” (proiectul BRUA).
Potrivit contractului, in valoare de 592.055.770 lei, materialul tubular se va livra (timp de 18 luni) in 14 depozite situate pe traseul conductei (in judetele Caras-Severin, Teleorman, Valcea, Olt, Gorj, Hunedoara, Timis si Arad), iar curbele (ce se vor furniza in 11 luni), in 5 organizari de santier situate pe traseul conductei (Caras-Severin, Arges, Valcea, Gorj, Timis). Lansarea comenzii de catre achizitor (Transgas SA) se va face cu 4 luni inainte de livrare.
Ca procedura de atribuire, s-a utilizat cea ce presupune pretul cel mai scazut al ofertei, valoarea estimata initial a contractului fiind de 166.650.756 euro. In cadrul licitatiei s-au prezentat opt ofertanti, din care doi au fost selectati cu oferte admisibile, iar la final a fost aleasa oferta inaintata de furnizorul din Turcia, cu o valoare de 126.906.259 (sau 592.055.770 lei), aceasta devenind, de altfel, valoarea finala totala a contractului. Circa 12% din acest nivel reprezinta cota sumei ce poate fi subcontractata, mai ales ca ofertantul castigator a declarat urmatorii subcontractanti: Hatboru Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi - producator de teava; SILA Kontrol Kalite Muayene Gozetim ve Denetim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi - organism de inspectie; INSPET SA - producator de curbe (executie/curbare material tubular); Gurgenler Insaat ve Tesisat Malzmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi - producator de curbe (executie/curbare material tubular). Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter