RO EN
Coșul este gol

HOLCIM: Daniel Bach va fi directorul general al companiei

Markus Wirth, directorul general al Holcim Romania, isi va incheia, la finele lunii martie 2011, mandatul detinut timp de sase ani la conducerea companiei. Managerul va ramane, insa, in cadrul societatii, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie. Pozitia sa va fi preluata de Daniel Bach, cetatean elvetian in varsta de 47 de ani, care a ocupat anterior functia de vicepresedinte al subsidiarei Holcim din Filipine, avand o experienta de 16 ani pe piata cimentului. Daniel Bach este doctor in energie mecanica, obtinand diploma la Institutul Tehnologic Elvetian Federal din Zürich si a absolvit mai multe programe postuniversitare, precum INSEAD (Franta) si IMD - Lausanne (Elvetia).
Daniel Bach, manager Holcim: „Holcim Romania are o reputatie foarte buna in cadrul grupului si sunt multumit ca am fost desemnat sa conduc o companie de succes. Astept cu nerabdare sa continuu activitatea pe care a depus-o Markus Wirth, impreuna cu echipa Holcim, mentinand aceleasi standarde pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri. Avem in vedere cresterea eficientei si profitabilitatii subsidiarei, in stransa legatura cu exigentele dezvoltarii durabile. Sunt incantat ca voi lucra in Romania, mai ales datorita faptului ca, pana in prezent, contactele pe care le-am avut cu romanii mi-au demonstrat ca sunt oameni competenti si determinati”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter