RO EN
Coșul este gol

Opinii piata constructiilor 2008-2009 - Lafarge Ciment Romania

Philippe Platon, director financiar Lafarge Ciment Romania: "Piata autohtona a materialelor de constructii este foarte dinamica si estimam ca aceasta va atinge un maximum al evolutiei sale in anii 2010 – 2014, in masura in care ritmul de dezvoltare se va mentine la acelasi nivel. Romania se deosebeste de majoritatea statelor din Europa printr-o cantitate mai mare a vanzarilor de ciment in saci.
In acest sens am lansat, recent, o noua linie de ambalare in saci si paleti la Medgidia (judetul Constanta), in urma unei investitii de peste 2,3 milioane de euro. In acelasi timp, cunoastem faptul ca sofisticarea tehnicilor de constructie si cererea constructorilor pentru materiale care le permit reducerea timpului si a costurilor de executie vor duce la o majorare a cotei betoanelor in totalul volumelor de ciment vandute. In consecinta, putem estima ca o viitoare crestere a pietei de ciment pentru constructii se va face in mare parte prin aceasta directie".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter