RO EN
Coșul este gol

HEIDELBERGCEMENT: Nu avem intreruperi in lantul de aprovizionare si productie

Producatorul de ciment HeidelbergCement isi asigura angajatii, clientii si partenerii ca activitatea societatii se deruleaza in mod normal si ca in acest moment activitatea de productie si aprovizionare nu este intrerupta.
"In contextul raspandirii la nivel global a infectiei cu coronavirus (COVID-19), principala noastra preocupare la HeidelbergCement Romania o reprezinta asigurarea continuitatii operatiunilor, in conditiile mentinerii sanatatii si sigurantei propriilor angajati, precum si a clientilor, furnizorilor si partenerilor nostri. In prezent, activitatea societatii noastre se deruleaza in mod normal si pentru moment nu avem intreruperi in lantul de aprovizionare si productie", precizeaza reprezentantii companiei.
Conducerea HeidelbergCement Romania mai precizeaza ca producatorul isi respecta obligatiile contractuale agreate dar, in acelasi timp, monitorizeaza felul in care situatia evolueaza, adaptandu-se recomandarilor si dispozitiilor primite din partea autoritatilor.
"In cadrul societatii au fost luate masurile necesare pentru a reduce riscurile, in linie cu toate recomandarile autoritatilor sistemului de sanatate publica, fiind adoptate masuri specifice, cu aplicabilitate imediata. Angajatii nostri sustin si depun toate eforturile pentru derularea in bune conditii a activitatilor operationale din toate ariile noastre de activitate, respectand regulile si recomandarile de limitare a propagarii COVID-19", mai arata conducerea HeidelbergCement, in mesajul sau.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter