Hatboru Romania anunta recrutarea lui Virgil Botan in rolul de director general, pozitie din care conduce fabrica din Giurgiu cu productie de teava de otel sudata elicoidal. Compania intentioneaza sa angajeze peste 100 de operatori de masini si specialisti in deformari plastice, sudura si control nedistructiv.
Hatboru Romania este cel mai nou proiect de tip in domeniul productiei din Romania, in urma unei investitii in valoare de 10,5 milioane de euro.
Virgil Botan are o experienta de peste 20 de ani la nivel de management in domeniul productiei si a detinut de-a lungul timpului mai multe roluri in companii ca Ruukki, Sanex, Kern-Liebers si Laromet.
"Cooptarea lui Virgil Botan inseamna pentru noi intrarea in echipa Hatboru a unui coleg cu experienta manageriala relevanta, cu un background tehnic si de productie. Impreuna intram intr-o noua etapa in care trebuie sa marim echipa, sa continuam implementarea ERP si a altor proceduri si procese si sa le consolidam mai departe”, a declarat Horia Alexander Enciu, actionar Hatboru Romania.
Hatboru Romania produce la Giurgiu teava de otel sudata elicoidal, cu diametre exterioare de pana la 2540 mm, care va fi acoperita anticoroziv atat la exterior, cat si la interior, asigurand astfel caracteristici tehnice care sa creasca durata de utilizare a conductelor realizate cu aceasta teava. Teava produsa in judetul Giurgiu va fi folosita pentru conducte de gaze naturale, titei, produse petroliere, aductiuni de apa, canalizare, termoficare, constructii de drumuri si poduri, consolidari de maluri si extinderi de porturi.
"Ma bucur sa ma alatur unui proiect care sustine la reindustrializarea Romaniei si la formarea specialistilor din domeniul productiei. Fabrica Hatboru Romania utilizeaza cele mai moderne tehnologii pentru productia si acoperirea tevilor si asigura o capacitate de productie si un nivel de automatizare care face teava produsa la Giurgiu competitiva la nivel international”, a declarat Virgil Botan, director general Hatboru Romania.
Noua unitate de productie Hatboru Romania usureaza accesul clientilor la produse care inglobeaza tehnologii de ultima ora si, de asemenea, va avea in portofoliu produse de export, cu ajutorul carora Romania sa devina un jucator semnificativ pe piata infrastructurii energetice din regiune. Odata cu inceperea productiei, Hatboru Romania isi creste aria furnizorilor si partenerilor de la materie prima si pana la logistica.