RO EN
Coșul este gol

DUNAPREF SA: Scadere a cifrei de afaceri estimate pentru anul in curs

Producatorul de grinzi si traverse din beton armat Dunapref SA - Giurgiu a inregistrat o cifra de afaceri de 26,5 milioane de lei in 2012, fiind consemnata o scadere cu 11% fata de nivelul din 2011, aproximativ 66% din vanzari datorandu-se comercializarii grinzilor pentru poduri. Ponderi importante din afaceri au fost consemnate de livrarile de betoane (22,5%) si agregate de cariera (11,5%). Pentru anul in curs, conducerea societatii estimeaza ca va produce si comercializa materiale in valoare totala de 19,13 milioane de lei. Principalii beneficiari ai produselor livrate de Dunapref SA sunt reprezentati de ARM Grup Feroviar Iasi (pentru traversele din beton pentru constructia de cai ferate), Apolodor, Euroconstruct Trading '91 si Kranz Eurocenter (pentru grinzi de poduri si podete).
***
Dunapref SA s-a infiintat in anul 1991, prin transformarea in societate pe actiuni a Intreprinderii de Poduri din Beton, activa pe piata locala a constructiilor din 1964. In prezent, compania detine, la nivel national, cinci puncte de lucru, in Blejoi (judetul Prahova), Isaccea, Niculitel (Tulcea), Borsa (Maramures) si in Arad.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter