RO EN
Coșul este gol

Construct Expo Antreprenor - Siceram SA

Nicolae Neag, director comercial al Siceram SA: "Anul acesta vom expune in premiera, in Pavilionul Central, Nivel 7.7, Stand 319/320, doua modele de tigla ceramica din gama Terra Rosa (de 10 bucati/mp), respectiv Carpathia si Francia. Manifestatia de la Romexpo se desfasoara intr-un context economic dificil. Criza va avea un impact puternic in tot sectorul de constructii si, ca urmare a prevenirii si diminuarii efectelor acesteia, am luat unele masuri de precautie.
Astfel, am amanat unele investitii programate a fi initiate la inceputul lui 2009, s-a inchis o unitate foarte veche, iar productia a fost relocata in celelalte capacitati, fiind diminuat - partial - si numarul angajatilor. Din cauza crizei si a concurentei acerbe, in 2009 va scadea marja de profit in conditiile in care dorim sa mentinem nivelul productiei la zidarii similar cu cel din anul trecut. Referitor la invelitori, speram sa inregistram o crestere, deoarece in 2008 am inceput fabricatia tarziu si nu am atins inca productia optima. Anul trecut (cu exceptia lunilor noiembrie si decembrie) a fost relativ bun. Am realizat o crestere de peste 10% la comercializarea de zidarii, iar in ceea ce priveste invelitorile am reintrat pe piata dupa circa trei ani de absenta partiala. In 2009, datorita sporirii aportului invelitorilor in vanzari, speram sa mentinem cifra de afaceri la aceeasi valoare ca cea a anului trecut (de 63,5 milioane de lei), iar pentru a.c. speram sa pastram cel putin acelasi nivel".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter