RO EN
Coșul este gol

Construct Expo Antreprenor - Elpreco SA

ing. Dan Caprioara, director general al Elpreco SA: "In cadrul expozitiei vom prezenta gama completa de materiale pentru constructii pe care le producem in cele doua fabrici proprii si pe care le comercializam la nivel national prin intermediul unei retele de parteneri cu peste 250 de membri. Oferta noastra include sistemele de zidarii, invelitori, pavaje si pe cel de canalizare, precum si prefabricate din beton etc. 
Anul acesta vom lansa la targ modelul de pavaj Logistik (disponibil in doua variante de camp si trei tipuri de pavele pentru inchidere contur), destinat acoperirii suprafetelor industriale. Domeniul constructiilor se afla intr-o continua dinamica, ceva mai temperata din cauza evolutiei pietei financiare si - in special - a celei de credite. Trendul de crestere din 2007 (de peste 30%) si, respectiv, din 2008 (+25%) va mai putea fi inregistrat abia dupa atenuarea socurilor financiare actuale. Estimarile noastre pentru perioada 2009-2010 indica o mentinere a activitatii proprii pe un trend ascendent, aflat in directa legatura cu existenta surselor de finantare si cu politica de creditare aplicata de sistemul bancar. Cifra de afaceri pe care am realizat-o la sfarsitul lui 2008 este de peste 40 milioane de euro si speram, pentru anul curent, intr-o crestere de 10% a acesteia. Standul firmei noastre va fi amplasat pe Platforma 1, inelul exterior, chiar la intrarea principala in Pavilionul Central al Romexpo".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter