RO EN
Coșul este gol

Opinii despre piata de materiale pentru constructii - Ceramica SA

 
Iulian Mangalagiu, director general al Ceramica SA: "In 2009, segmentul constructiilor rezidentiale ar putea inregistra scaderi cuprinse intre 20% si 50%. In ceea ce ne priveste, vanzarile din primul trimestru al anului curent s-au situat la nivelul bugetat, atat din punct de vedere cantitativ, cat si ca valoare. Mai exact, cifra de afaceri inregistrata in perioada ianuarie - martie a.c. a fost de aproximativ 11,69 milioane de lei, nivel similar perioadei din 2008 (de peste 11,75 milioane de lei).
 
Dezvoltam in continuare proiectul de extindere a capacitatii de productie a fabricii inceput in 2008. Desi au intervenit unele intarzieri comparativ cu graficul initial al lucrarilor, inainte de sfarsitul lui 2009 vom beneficia de efectele pozitive ale acestui proiect. Principalele probleme intampinate in desfasurarea activitatii sunt constituite de dificultatea previzionarii evolutiei pietei (care implica revizuirea cu o frecventa mai mare a bugetelor) si predictibilitatea pe termen mai scurt a rezultatelor financiare. Acestea au - insa - si efecte pozitive, obligandu-ne la analize mult mai riguroase ale mediului in care activam si la pregatirea mai multor variante de actiune".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter