RO EN
Coșul este gol

DEDEMAN a demarat procedurile pentru deschiderea primului magazin din Chisinau

Reteaua de bricolaj Dedeman a demarat procedurile pentru constructia primului magazin din Republica Moldova, acesta urmand a fi edificat pe amplasamentul fostei fabrici de piele de pe strada Ismail nr. 99, din Chisinau. In acest sens, Primaria municipiului Chisinau a anuntat desfasurarea consultarilor publice, ce vor avea loc la data de 20 iulie 2016, initiatorul proiectului fiind compania Triarh-Grup, din Chisinau.
Presedintele Dedeman, Dragos Paval, si-a anuntat intentia de extindere a retelei in Republica Moldova inca din anul 2014, in urma unei intalniri cu prim-ministrul de atunci al tarii, precizand ca vrea sa investeasca circa 30 milioane de euro in deschiderea a doua magazine in Chisinau.
Dedeman este cea mai mare retea de bricolaj din Romania, avand 42 de magazine si o cifra de afaceri de aproape un miliard de euro in 2015. Fiecare magazin al retelei Dedeman are o suprafata cuprinsa intre 7.500 mp si 18.000 mp. Grupul, detinut de fratii Dragos si Adrian Paval, are sediul central in Bacau.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter