RO EN
Coșul este gol

CC: ROMCIM SA intentioneaza sa preia companiile Euroagregate, SUT-ICIM si IRCA

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea prin care ROMCIM SA intentioneaza sa preia compania Euroagregate SRL, precum si activitatile firmelor SUT-ICIM SA si I.R.C.A. SRL.
Romcim SA, companie a grupului CRH, este activa pe piata productiei de ciment, agregate, betoane si elemente prefabricate din beton. Romcim SA detine si opereaza doua fabrici de ciment la Medgidia si Hoghiz, o statie de macinare la Targu-Jiu, precum si o retea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate, statii de betoane, statii producatoare de elemente prefabricate de beton.
Companiile Euroagregate SRL, SUT-ICIM SA si IRCA SRL sunt active in domeniul materialelor de constructii si isi desfasoara activitatile in judetul Brasov.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter