RO EN
Coșul este gol

BASF: Noi optiuni strategice la divizia de materiale chimice pentru constructii

Managerii corporatiei BASF au anuntat recent, printr-un comunicat, ca evalueaza o serie de optiuni strategice pentru divizia de materiale chimice destinate constructiilor. De exemplu, acestea ar putea insemna fuziunea cu un partener puternic din industrie sau renuntarea la afacerile respective, prin vanzarea diviziei catre un eventual partener strategic. „Aceste optiuni nu sunt singurele ce vor fi luate in considerare, actualmente urmarind sa asiguram dezvoltarea cu succes a afacerilor pe termen lung”, a declarat Ralf Spettmann, presedintele diviziei de substante chimice pentru constructii a BASF.
„Pentru clientii nostri, schimbarea nu va insemna si o discontinuitate a afacerilor. Toate contractele, cu beneficiarii si furnizorii, nu se modifica, urmand ca prioritatea diviziei noastre sa fie, ca intotdeauna, orientarea spre client si spre continuitatea afacerii. Astfel, continuam sa ne deservim cu succes clientii, oferindu-le solutii inovatoare, servicii tehnice excelente si de incredere. Totodata, continuam sa ne respectam angajamentele la un nivel inalt al asigurarii de servicii tehnice in cadrul tuturor liniilor de business active pe mapamond si continuam sa investim in soliditatea activelor, imbunatatindu-ne oferta digitala si intensificandu-ne activitatile de cercetare-dezvoltare”, a subliniat Ralf Spettmann.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter