RO EN
Coșul este gol

Opinii despre piata sistemelor de izolatii - Daw Benta Romania

Simona Marginean, director de marketing al Daw Benta Romania: "Dupa o crestere cu 23% a cifrei de afaceri inregistrata in 2008 fata de anul precedent, asteptarile noastre 2009 au fost destul de rezervate, avand in vedere atat contextul economic din Romania, cat si cresterile preturilor la materiile prime practicate de toti furnizorii.
Cu toate acestea, datorita atat noilor clienti, cat si a unei mobilizari eficiente a echipei de vanzari, scaderea per ansamblu a pietei constructiilor ne-a afectat foarte putin. Productia de tencuieli si de polistiren se situeaza la nivelul anului trecut, singura scadere inregistrata fiind la productia de adezivi (-15 % fata de nivelul din 2008). Cele mai importante cresteri ale vanzarilor au avut loc pe segmentul magazinelor Do-it-yourself (DIY), in primele trei trimestre raportandu-se o evolutie de 20% comparativ cu intervalul similar din 2008. Pentru ultimul trimestru al anului curent avem in vedere, pe sectorul DIY, dezvoltarea gamei de produse Alpina si punerea unui accent mai mare pe comunicare si servicii. In conditiile actuale de pe piata este dificil de elaborat o strategie de abordare pentru anul viitor, si - de asemenea - de estimat evolutia situatiei financiare. Compania Daw Benta isi pastreaza strategia bazata pe doua directii: segmentul profesional prin gama de produse Caparol (sisteme termoizolante, materiale decorative, acoperiri epoxidice) si domeniul DIY - prin gama Alpina de vopsele si tencuieli."

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter