RO EN
Coșul este gol

SIRROCCO si VASION livreaza materiale electrice de 42 milioane lei la OMV Petrom

Furnizorii Sirocco Invest si Vasion Prod Impex (din Ploiesti, respectiv Constanta) au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 42.272.611 lei - acordat de OMV Petrom - ce vizeaza furnizarea de materiale electrice - respectiv aparate electrice de comutare sau de protectie a circuitelor electrice, aparatura de iluminat si lampi electrice si conductori.
Procedura de atribuire - prin licitatie electronica - a avut drept criteriu cel mai scazut pret si, in acest context, s-au primit cate trei oferte (pentru cele patru loturi ale contractului: materiale electrice de comutatie si protectie, conductori si restul materialelor electrice diverse), din care doua au fost admisibile si, in final, declarate castigatoare. Finantarea se va asigura din fonduri publice, atribuite autoritatii contractante, iar valoarea totala estimata initial a contractului a fost de 50.210.351 lei. Procedura de atribuire a contractului (incheiat sub forma unui acord-cadru cu ambii agenti economici, avand o valabilitate de 48 de luni) s-a derulat relativ rapid, data-limita de depunere a ofertelor fiind stabilita la 23 octombrie 2017, iar ofertele castigatoare au fost selectate la data de 27 iunie 2018, anuntul privind castigatorii fiind publicat in SEAP la 2 noiembrie 2018. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter